Terms and conditions, general practices, responsibilities

Descrierea site-ului

calculators.ro este un site care oferă în mod gratuit instrumente pentru a face calcule online: calcule variate cu procentaje din numere, pentru a adăuga sau a extrage TVA-ul sau Taxa pe Vânzări din prețuri, cu dobânzi, legate de transformarea numerelor din scrierea cu cifre în cea cu litere, pentru identificarea anilor bisecți.

Politica calculators.ro de protejare a informatiilor

Conform politicii de protejare a informatiilor calculators.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute sau alte date de acelasi gen, aceste informatii insa nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

Continut

Intelegeti ca toate informatiile, (numite in continuare "CONTINUT"), afisate in mod public sau individual, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra, si nu calculators.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati pe site-ul calculators.ro. calculators.ro nu controleaza, insa monitorizeaza continutul transmis si astfel nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea continutului. Sunteti de acord sa nu folositi site-ul pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, pentru a intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al calculators.ro, pentru a difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate), incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la site, incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege, promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati calculators.ro, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul mesajelor personale sau datorita folosirii serviciului calculators.ro, violarii Termenilor si Conditiilor de Utilizare, sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

Practici generale privind utilizarea si stocarea informatiilor

Ati luat la cunostinta ca calculators.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. Fisierele incarcate de dumneavoastra pe site-ul calculators.ro pot fi doar de tipul imagine specificat in pagina, iar marimea fisierelor nu poate depasi limita impusa si afisata in pagina. In momentul in care informatia este primita de la dumneavoastra, ea este analizata si comparata automat cu informatia deja existenta in site-ul calculators.ro, pentru a evita repetarea ei. In acest mod, este posibil ca informatia primita de la dumneavoastra, desi respecta toate conditiile din Termenii si Conditiile de Utilizare, sa nu apara pe site-ul calculators.ro, tocmai pentru a evita repetarea ei. Astfel, din informatiile propuse de dumneavoastra, vor aparea pe site doar acele informatii care nu au mai fost incarcate pe site-ul calculators.ro de alti utilizatori, inaintea dumneavoastra. Deasemenea, in momentul in care informatia este primita de la dumneavoastra, ea este analizata automat pentru a evita aparitia unor cuvinte obscene, ofensatoare, defaimatoare, vulgare, sau care ranesc minorii in orice mod. Aceste cuvinte vor fi automat inlocuite partial cu caractere de mascare, gen asterisc *. Informatia primita de la dumneavoastra este sortata pe categorii, pentru a facilita cautarea si regasirea acestei informatii, precum si pentru a proteja persoanele care vor sa evite accesarea unor categorii nedorite. In acest mod este posibil ca in timp, sa apara categorii noi de informatie, sau un anumit tip de informatie sa-si schimbe categoria, pentru a reflecta mai bine legatura cu continutul.

Modificari ale serviciului

calculators.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca calculators.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Publicitate si promotii

calculators.ro urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii serviciului. O data cu transmiterea emailului catre calculators.ro prin intermediul sectiunilor site-ului, acordati calculators.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre calculators.ro poate fi schimbat de catre calculators.ro la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca calculators.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site. Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii pe site-ul calculators.ro. Nu veti incerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a site-ului.

Drepturi de proprietate ale calculators.ro

Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de calculators.ro sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.

Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor calculators.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". calculators.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau in conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
calculators.ro nu ofera nicio garantie ca:
- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere
- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata.


Niciun sfat sau alte informatii, orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la calculators.ro sau prin intermediul serviciilor noastre, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si Conditiile de Utilizare.

Limitari ale raspunderii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca calculators.ro nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile (chiar daca calculators.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul calculators.ro
- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Instiintari

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

Drepturi de proprietate

calculators.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

Informatii generale

Termenii si conditiile de utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si calculators.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului. Puteti fi supusi unui alt set de Termeni si Conditii de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii calculators.ro sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Termenii si Conditiile de Utilizare si relatiile dintre utilizatori si calculators.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul calculators.ro de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Termenii si Conditiile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Termenilor si Conditiilor de Utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut ce stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor site-ului sau Termenilor si Conditiilor de Utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa. Titlurile paragrafelor din acesti Termeni si Conditii de Utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

Incalcari

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si conditii de utilizare. Va multumim.

Abonare

Abonarea la newsletterele calculators.ro esta gratuita si implica acordul abonatului. Abonarea presupune confirmarea intentiei abonatului prin intermediul unui email trimis de catre calculators.ro pentru a verifica acordul abonatului pentru utilizarea adresei de mail cu care se cere efectuarea abonamentului.

Dezabonare

Daca abonatul va dori sa se dezaboneze de la newsletterele calculators.ro si sa nu mai primeasca mesaje din partea site-ului calculators.ro, o poate face cu un simplu click pe linkul din partea dreapta jos a oricarui newsletter primit la adresa de email pentru care s-a facut abonamentul, sau direct din pagina "Aboneaza" a site-ului calculators.ro.

Politica de confidentialitate

Site-ul calculators.ro este 100% anti-spam si nu inchiriaza, vinde sau instraineaza sub nicio forma datele abonatilor site-ului calculators.ro unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat. Pentru a-si imbunatati serviciile oferite, este posibil ca site-ul calculators.ro sa culeaga anumite date legate de interesul cititorilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ajute la furnizarea de informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

Informatii despre Google si cookie-ul DoubleClick DART

Site-ul calculators.ro utilizeaza companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi atunci cand utilizatorii viziteaza site-ul calculators.ro. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzand numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti click aici.