Despre site-ul calculators.ro

Ce este calculators.ro?

calculators.ro este un site care oferă calculatoare online pentru a efectua online calcule simple, cu explicații pas cu pas. În acest moment pot fi efectuate calcule cu procente din numere (procentaje), calcule legate de TVA (taxa pe valoarea adăugată) - de adăugare sau extragere de TVA din prețuri, precum și cele de calculare a dobânzii simple sau compuse la suma constituită ca depozit sau împrumut.

Ce vrea calculators.ro?

calculators.ro își propune să ofere gratuit instrumentul cu care să se efectueze online calcule simple, cu explicații detaliate, pas cu pas, de felul celor descrise mai sus. Acest instrument poate fi folosit pur și simplu pentru a efectua acele calcule, dar și ca element ajutător, de verificare și învățare, reprezentând o cale sigură de a efectua operațiile descrise mai sus.

Ce poți face tu?

Dacă acest site ți se pare util, fă-l cunoscut prietenilor, colegilor, cunoștințelor, sau celor despre care știi că au nevoie de un asemenea instrument de calcul. În același timp, orice feedback pentru a ne îmbunătăți serviciul este mai mult decât binevenit și în final îi ajută și pe ceilalţi vizitatori.

Care sunt mijloacele site-ului calculators.ro?

Dacă ești interesat(ă) să ai bannere publicitare sau alte tipuri de reclame pe calculators.ro, te rugăm să lași un mesaj prin intermediul secțiunii de sugestii. Sau poți să ne scrii un email la adresa: email calculators.ro

Mulțumiri

Mulțumim tuturor vizitatorilor noștri. Site-ul nostru va continua să crească și să se dezvolte pentru voi și datorită vouă. :-)

Echipa calculators.ro

email / contact: email calculators.ro